NAPREDNE VSEBINE

KDO DOSTOPA DO NAPREDNIH VSEBIN?

Kupci

Dostop do naprednih vsebin pridobijo kupci ob nakupu naših strokovnih priročnikov, literature in strokovnih seminarjev ter posameznih prispevkov.

CollaboVentures člani

Dostop do naprednih vsebin pridobijo člani CollaboVentures platforme.

Partnerji in avtorji

Dostop do naprednih vsebin pridobijo naši partnerji in avtorji v primeru dogovora o sodelovanju.

Vabimo vas, da se naročite za dostop do naprednih vsebin, ki jih naši avtorji skrbno pripravljajo za vas. V okviru zaprtega dela spletnega portala WOTRA Fokus so vam dostopne podrobnejše smernice za posamezno obravnavano tematiko, uspešne zgodbe, pregled pogostih vprašanj z odgovori in druge poglobljene vsebine. Na izbiro imate različne možnosti naročnine glede na časovno obdobje dostopa, naš “premium” program pa vam omogoča tudi dostop do spletnih seminarjev. Jezik naprednih vsebin je odvisen od posameznih avtorjev, kar pomeni, da niso vse vsebine vedno dostopne v vseh jezikih, ampak vsaj v enem od treh jezikov tega portala, to je v slovenskem, angleškem in/ali hrvaškem jeziku. V primeru, da ste že aktivni “poslovni” član CollaboVentures platforme ali pa to želite postati, vam je poleg drugih ugodnosti, avtomatsko omogočen tudi dostop do naprednih “premium” vsebin tega WOTRA Fokus portala in se vam torej ni potrebno dodatno naročati na dostop do naprednih vsebin tega portala. V okviru “individualnega” in “študentskega” CollaboVentures članstva je omogočen dostop do naprednih vsebin, toda ne “premium” vsebin, torej brez spletnih seminarjev. Tako naročniki dostopa do naprednih WOTRA Fokus vsebin kot tudi člani CollaboVentures platforme prejmejo uporabniško ime in geslo do naprednih vsebin WOTRA Fokus portala v dveh delovnih dneh po prejemu plačila WOTRA Fokus naročnine oz. CollaboVentures članarine. Podrobnosti posamezne naročnine ali članstva so razvidne iz spodnje primerjalne tabele. Vabimo vas, da izberete kombinacijo vsebin in storitev, ki vam najbolj ustreza.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

WOTRA Fokus - Razvojni Navigator

PRIJAVA

Prijava v sistem vam omogoča nakupovanje v spletni trgovini kot tudi dostop do naprednih vsebin in gradiv, v primeru, da ste naročeni nanje.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?