Možnosti oglaševanja

V primeru, da so vaši izdelki in storitve primerni za ciljno skupino naših bralcev, to je predvsem za skupino podjetnih ljudi, vas vabimo, da oglašujete na našem portalu.

Osnovne informacije

Oglasni prostor

V okviru portala posvečamo pozornost strokovnim vsebinam, še posebno tistim, ki lahko prispevajo k boljšemu poznavanju sodobnih trendov in mednarodnih trgov. Vsebine so namenjene večim ciljnim skupinam, še predvsem pa:

Vsebine so predstavljene v enem ali večih jezikih (trenutno v slovenskem in angleškem), kar pomeni, da z vsebinami dosegamo širšo populacijo v mednarodnem kontekstu.

Prizadevamo si: 

Če so vaši izdelki in storitve primerni za zgoraj omenjene ciljne skupine ter v skladu z zgoraj omenjenimi usmeritvami vam ponujamo nekaj možnosti oglaševanja, in sicer:

Glede na to, da nismo klasični medij, ampak smo v prvi vrsti svetovalec in ponudnik poslovnih storitev ter šele na drugem mestu tudi sodoben medij za širitev razvojnih vsebin in modelov, s katerimi se mi ali naši poslovni partnerji srečujemo v vsakdanji poslovni praksi, vam ponujamo tudi druge možnosti sodelovanja pri promociji, trženju in prodaji vaših izdelkov in storitev. Za dodatne informacije o naših poslovnih storitvah obiščite spletno stran WOPROMS v Sloveniji in/ali spletno stran WOPROMS Agency v Združenem Kraljestvu.

Tako glede oglaševanja kot tudi drugih možnosti se posvetujte z nami. Kontaktirajte nas telefonsko ali preko spletnega obrazca.

Portal Razvojni Navigator vam ponuja spletno mesto za vaš oglas v slovenskem in angleškem jeziku, v kratekem bo možno oglaševati tudi v hrvaškem jeziku. 

Oglasni prostor je na voljo na:

Oglaševanje preko našega celotnega ekosistema

V skladu z dogovorom je možno oglaševati tudi na naših drugih straneh in portalih. Posvetujte se z nami.

Omejitve

Zaradi prednosti, ki jo dajemo predvsem kakovostnim razvojnim vsebinam ter uporabniku prijaznem spletnem okolju, je oglaševanje omejeno tako z vidika števila hkratnih oglasov kot tudi glede vsebin in/ali motečih interaktivnih elementov posameznega oglasa. To pomeni, da si pridržujemo pravico zavrniti vaš oglas.
 

Welcome Back!

Login to your account below

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?