Možnosti oglaševanja

V primeru, da so vaši izdelki in storitve primerni za ciljno skupino naših bralcev, to je predvsem za skupino podjetnih ljudi, ….

Osnovne informacije

Oglasni prostor

V okviru portala posvečamo pozornost strokovnim vsebinam, še posebno tistim, ki lahko prispevajo k boljšemu poznavanju sodobnih trendov in mednarodnih trgov. Vsebine so namenjene večim ciljnim skupinam, še predvsem pa:

 • poslovnim subjektom, podjetniško usmerjenim posameznikom ter strokovnjakom različnih področij;
 • poslovnim in podjetniškim ekosistemom.

Vsebine so predstavljene v enem ali večih jezikih (trenutno v slovenskem, hrvaškem, angleškem, nemškem in/ali ruskem jeziku), kar pomeni, da z vsebinami dosegamo širšo populacijo v mednarodnem kontekstu.

Prizadevamo si:

 • dosegati visoko kakovost vsebin ter s tem privabljati zahtevnejše bralce, ki morebiti postanejo tudi poslovne ali individualne stranke oz. kupci raznovrstnih izdelkov in storitev;
 • razvijati in podpirati trajnostne razvojne modele;
 • promovirati etičnost v poslovanju. 
 •  

Če so vaši izdelki in storitve primerni za zgoraj omenjene ciljne skupine ter v skladu z zgoraj omenjenimi usmeritvami vam ponujamo nekaj možnosti oglaševanja, in sicer:

 • oglaševanje na portalu Razvojni Navigator v enem ali večih razpoložljivih jezikih portala;
 • oglaševanje v elektronskih novicah Razvojni Navigator – eNovice v enem ali večih razpoložljivih jezikih;
 • oglaševanje v naših drugih medijih in/ali publikacijah.

Glede na to, da nismo klasični medij, ampak smo v prvi vrsti svetovalec in ponudnik poslovnih storitev ter šele na drugem mestu tudi sodoben medij za širitev razvojnih vsebin in modelov, s katerimi se mi ali naši poslovni partnerji srečujemo v vsakdanji poslovni praksi, vam ponujamo tudi druge možnosti sodelovanja pri promociji, trženju in prodaji vaših izdelkov in storitev. Za dodatne informacije o naših poslovnih storitvah obiščite centralno spletno stran podjetja WOTRA v Sloveniji in/ali spletno stran podjetja WOTRA Universe v Združenem Kraljestvu.

Tako glede oglaševanja kot tudi drugih možnosti se posvetujte z nami. Kontaktirajte nas telefonsko ali preko spletnega obrazca.

tudi možnost oglaševanje preko našega celotnega ekosistema – cross-channels….

Portal Razvojni Navigator vam ponuja spletno mesto za vaš oglas v večjezičnem mednarodnem okolju

 • Prva (domača) stran (banner + največ dva oglasa hkrati)
 • Oglas na posamezni tematski strani (rotiranje največ dveh oglasov)
 • V enem ali večih jezikih
 
Zaradi prednosti, ki jo dajemo predvsem kakovostnim razvojnim vsebinam ter uporabniku prijaznem spletnem okolju, je oglaševanje omejeno tako z vidika števila hkratnih oglasov kot tudi glede vsebin in/ali motečih interaktivnih elementov posameznega oglasa. To pomeni, da si pridržujemo pravico zavrniti vaš oglas..
 

Welcome Back!

Login to your account below

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?