Splošni pogoji poslovanja

Dobrodošli na našem spletnem portalu www.razvojninavigator.si. Poleg tega spletnega portala upravlja STRAMIND tudi z drugimi spletnimi mesti, portali in trgovinami v njeni lasti. Ti splošni pogoji poslovanja se nanašajo na informacije, storitve in izdelke, objavljene na tem portalu. 

Izraz “STRAMIND”, “Razvojni Navigator” ali “nas” ali “mi” se nanaša na lastnika oz. upravljavca tega spletnega portala, katerega uradno ime je “STRAMIND, Irena Rezec s.p.” z sedežem na naslovu Razlagova ulica 22, 2000 Maribor. Matična številka podjetja je 9179747000 in kraj registracije je v Sloveniji.

Izraz “vi”, “obiskovalec”, “uporabnik”, “kupec”, “naročnik” se nanaša na obiskovalca tega portala kot tudi na naročnika oz. kupca enega ali več izdelkov in storitev iz ponudbe tega portala.

Če boste še naprej brskali in uporabljali ta spletni portal se strinjate z naslednjimi določbami in pogoji uporabe, ki urejajo naše odnose z vami v zvezi s tem portalom. Če se ne strinjate s katerimkoli delom teh pogojev, vas prosimo, da ne uporabljate ta spletni portal.

Vaša uporaba te spletne strani, in vsak spor, ki izhaja iz takšne uporabe spletne strani je predmet zakonodaje Republike Slovenije.

Ti objavljeni splošni pogoji (vključno s prodajnimi pogoji, s politiko zasebnosti in politiko piškotkov) veljajo od 17. maja 2023 in se lahko občasno posodabljajo.

Pridržujemo si pravico do spremembe ali zamenjave teh pogojev kadarkoli, tako da objavimo revidirane pogoje na tem portalu. Odgovorni ste za pregled in seznanitev s takšno spremembo vsakič, ko dostopate do kateregakoli dela tega portala.

Welcome Back!

Login to your account below

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?